Kasutame oma veebilehel küpsiseid, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "OK", nõustute DIGIELU küpsiste kasutamisega.

Ametlik partner

Odav VS Kallis koduleht

Vihje: kvaliteet = hind

Kas olete kunagi mõelnud, miks mõned ettevõtted maksavad veebilehe eest kümneid tuhandeid eurosid, kui mõni teine ettevõte maksab vaid mõnisada eurot? Kas on suur vahe kalli ja odava veebilehe vahel? Mida valida?

Väikeettevõtete puhul ütleme alati, et hind on väga oluline, kuid “taskukohase” veebilehe hind on alati palju säästlikum pikaajaline lahendus kui odav veebileht.

Seda tasub kaitsta! Veebilehtede kujundus ettevõtted, sealhulgas need, kes nimetavad end professionaalseteks veebidisaini ettevõteteks, reklaamivad sageli äärmiselt madalat hinda kui strateegiat, et haarata kliendiliiklust. See madal hind muutub aga illusiooniks, kui (hiljem) saate aru, mida veebidisaini ettevõte tegelikult pakub – ja kui palju peate seejärel maksma “valikuliste” lisade või muudatuste eest.

Enne kui me süveneme konkreetsetesse erinevustesse, tahame määratleda hinna terminite tähendustesse, millest me allpool räägime:

Kallis – kulukas, töömahukas ja raskesti teostatav. Kallid tooted on tavaliselt äärmiselt kvaliteetsed ja kõigist teistest paremad.

Taskukohane – teenus või toode, mida saab endale või oma ettevõttele lubada, see on rahaliste võimaluste piires, see asendab kõige kallimaid kõrgekvaliteedilisi tooteid ja tarbijad ostavad taskukohaseid tooteid, mille eest makstav hind sõltub pigem kvaliteedist kui piiratud eelarvest.

Odav – lihtne teostada, lihtne, vilets, kehv. Odavad tooted või teenused on tihtipeale puudustkannatavate tarbijate jaoks aare, kuid on mõistetav, et need kestavad vaid lühikest aega ja ei too kasu, kuna neid peetakse teistega võrreldes kehvaks.

Ükskõik kui lihtne ka poleks ühe lausega selgitada kallite ja odavate veebisaitide erinevust, on seda võimatu teha, sest nagu paljudes kohtades, on ka selles valdkonnas vaja teadmisi. Just sel põhjusel on endiselt olemas “odavate” või “tasuta” veebisaitide arendajad, samuti “tasuta” arendusplatvormid.

Püüame siiski allpool üksikasjalikult selgitada olulisi erinevusi!

Miks peaksite kaaluma odavamat veebisaiti?

Paljud ettevõtte omanikud ei pea veebilehti kõige olulisemaks turundusvahendiks. Kuid suurepärase veebisaidi abil saate palju rohkem kliente ja tellimusi, kui te arvata oskate. Küsimus ei ole ainult selles, et veebisaidil edastate oma äriideed või teenuseid. See on seotud ka veebisaidiga, mis on optimeeritud nii, et teda leitakse.

Kuidas mõned agentuurid edukalt nii madalaid hindu pakuvad?

Madal hind on sageli vaid illusioon, reklaamtrikk.

On palju juhtumeid, kus veebisaidi loomise agentuurid reklaamivad tasuta teenuseid, kuid kunagi ei ole olnud nii, et veebisait oleks tõesti tasuta. Enamikel juhtudel võtavad odavad või tasuta saidid oluliselt kõrgemat aastamaksu, mis teeb selle paari aasta pärast kallimaks kui kohe tasudes. Samuti ei ole veebilehed korralikult optimeeritud, sageli tuleb sisu ise laadida, tekitades lehekülgi, mis kogenematutel võtab palju aega.

Agentuur kasutab “häkitud” või “piraatseid” pistikprogramme või teemasid.

Paljud agentuurid, mis pakuvad odavamaid saite, kasutavad piraatseid lisasid või lehekülje kujundus šabloone (teemad). See ei ole lihtsalt eetiline ja seaduslik. See rikub ka teie saidi turvalisust. Üks peamisi viise, kuidas häkkerid WordPressi saite häkivad, on vananenud tarkvara.

Kuidas mõjutavad odavad saidid teie äri?

Odavad veebisaidid ei ole otsingumootorite jaoks optimeeritud.

Odavad veebisaidid annavad teile oluliselt vähem kliente, sest need ei ole otsingumootoritele optimeeritud. Erinevad tegurid mõjutavad teie Google’i edetabelit ja selle tulemusena teie saidi võimet meelitada ja konverteerida külastajaid.

Halvasti kujundatud saidid on aeglasemad.

Veebisaidi laadimiskiirus on tegur, mida enamik inimesi ei võta oma veebisaidi haldamisel arvesse. See on aga üks neist asjadest, mida me kohe märkame, kui külastame aeglast veebisaiti. See muutub väga masendavaks, kui see on alus. Ka Google teab seda ja kohtleb teid halvemini, kui teie veebileht on liiga aeglane. Miks? Sest Google ja teised otsingumootorid tahavad pakkuda klientidele parimat kogemust ja kõige ajakohasemat teavet. Kui teie veebilehe laadimine võtab kaua aega, siis külastajad sulgevad teie veebilehe ja jäävad Google lehele kauemaks. Google teab seda ja kasutab seda mõõdikut teie veebisaidi kvaliteedi määramiseks.

Üks asi on selge, on väga oluline teha kiire veebileht. Aga mis on nii raske teha veebilehte kiireks tegemiseks? Miks ei tee agentuurid lihtsalt kiiremaid veebilehti?

Vastus on lihtne, hea veebilehe laadimiskiiruse saavutamine on pikk protsess.

Odavad veebisaidid muutuvad aja jooksul sageli kallimaks.

See on õige. Odavad veebisaidid võivad pikas perspektiivis olla palju kallimad.

Sageli tuleb odava veebisaidi optimeerimiseks see täielikult ümber kujundada.

Võib-olla on teil, nagu paljudel, juba olnud suur peavalu, kui tuli teha väikeseid muudatusi veebilehel, kuid oli äärmiselt raske leida arendusfirmat või pidite selle eest palju raha maksma?

On nii palju näiteid sellest, kuidas ettevõtted ostavad mõne saja euro eest veebilehti ja siis imestavad, miks nad ei kasva internetis. Tavaliselt on põhjus selles, et veebisaidil on nii palju olulisi komponente, mitte ainult veebisaidi disain. Paljud ettevõtted otsustavad pöörduda teatud veebisaidi arendusfirmade poole ainult disaini uuendamiseks. Kahjuks on palju asju, mida tuleb arvestada, et veebileht kasvaks, kuid need asjad jäävad sageli tähelepanuta. Ja kes uuendab veebisaidi tarkvara, et tagada veebisaidi turvalisus? Kas veebisait on piisavalt kiire? Kuidas luua uut, põnevat sisu oma publikule ja otsingumootoritele? Milline optimeerimine on üldiselt tehtud, et teie veebisait kasvaks? Milliseid samme saab astuda, et muuta rohkem külastajaid klientideks? See on vaid väike loetelu asjadest, mis on olulised, kuid mis ei ole pahaaimamatutele klientidele ilmselged. Kui saate kehva lehekülje ja mõistate, et muudatusi on vaja teha, siis ei suuda te isegi oma saiti nullist korralikult optimeerida ja hooldada.

Halvasti kujundatud veebisaitide turvalisus on küsitav.

Kui teie lehekülje arendaja ei rääkinud hooldusest, siis võib teie veebisaidil olla turvaauke.

WordPress ise ei ole ebaturvaline. Kahjuks loovad inimesed, kes ehitavad odavaid saite, kõige rohkem haavatavusi. Tavalised vead:

Usaldusväärne agentuur hoiab teie pluginad ja teemad ajakohasena. Neil on teie saidi usaldusväärsed varukoopiad ja muud ettevaatusabinõud, et häkkerid ei saaks teie saiti häkkida. Loomulikult ei ole miski “võimatu”, kuid kui ehitate teele strateegiliselt rohkem takistusi, on sissetungimine palju vähem tõenäoline ja saidi taastamine on palju sujuvam.

Mis on kallites saitides, kuid mitte odavamates?

Palju aega kulub kliendi, tema äri, probleemide ja eesmärkide mõistmisele.

DIGIELU püüab enne veebilehe loomist alati täielikult mõista teie ettevõtte ja klientide vajadusi. Me õpime tundma teie tegevusala, teie konkurente ja selle, kus te turul asute. See võimaldab meil luua veebilehte, mis suudab tõesti suhelda teie külastajatega ja luua usaldust teie ärivõimaluste suhtes.

Kuidas saame tagada, et teie uus veebileht oleks kohandatud teie väärtustele ja klientide vajadustele, ilma et me raiskaksime aega teie ettevõtte mõistmiseks?

Me näeme lõpmatult palju veebisaite, mis toimivad halvasti ja ei anna kunagi tulu, sest arendajad jätavad selle olulise esimese sammu tegemata. Nad tormavad otse kujunduse etappi, ilma et nad teeksid mingeid uurimistööd.

Teie uus veebisait teeb teie eest müügitööd.

Teie veebisait peab tegema oma tööd. Kõik on hea, kui veebisait on “ilus”, kuid see peab tekitama kliente.

DIGIELU kujundab teie saidi konkreetse eesmärgi alusel. Me võtame oma uuringutest saadud teabe ja kujundame teie saidi nii, et see kõnetaks otseselt teie sihtturgu. Samuti kasutame teie saidil teatavaid julgustusi ja sisu, et julgustada teie potentsiaalseid külastajaid astuma teiega järgmise sammu.

Teised veebidisainerid ei pruugi võtta aega konversioonile suunatud veebisaidi loomiseks. Nad võivad selle sammu täielikult vahele jätta ja tõenäoliselt ei tee müüki.

Veebilehed on ainulaadsed, mallideta, just teie jaoks loodud.

Iga DIGIELU loodud veebileht on ainulaadne.

Uskuge või mitte, kuid paljud veebi “disainerid” ei loo tegelikult midagi. Nad kasutavad saidi loomiseks eelnevalt valmistatud malle või teemasid. Nad lihtsalt ostavad umbes 30 euro eest veebimakleri malli ja paigaldavad selle siis teie veebisaidile. See ei ole tingimata halb, kui teete seda ise, kuid kui te maksate veebidisainerile ja ta kasutab malli, siis mida te tegelikult oma raha eest saate? Meile ei meeldi mallid, me teame, et nende redigeerimine on väga piiratud ja neil on sageli palju ebavajalikke funktsioone, mis võivad teie veebilehte aeglustada.

Me loome kõik oma veebilehed täiesti uuena. Iga meie klient saab unikaalse veebilehe, mis on loodud spetsiaalselt tema ettevõtte jaoks. See on kohandatud nii, et see kõnetaks otse teie sihtrühma.

Sait on alati kättesaadav, toimiv, teie omanduses ja seda redigeeritakse tasuta.

Teie veebisait on nähtav kogu maailmas 24 tundi ööpäevas, 365 päeva aastas. Samuti, kui teie sait on edukas, on teil vaja täielikku juurdepääsu, et lisada, muuta ja kustutada asju kohe. Kui olete oma uue saidi loonud, õpetame teile, kuidas ise muudatusi teha. Teil on täielik juurdepääs oma saidi teabele, nii et saate seda igal ajal uuendada. Teie veebileht peab kuuluma ainult teile! Samuti on kõik veebilehe, domeeni ja hostinguga seonduv sinu otsustada ja sa saad igal ajal vahetada teenusepakkujat või teha muudatusi veebilehe elementides. Veebilehe muutmine ei nõua kunagi suurt uuendamist ja muudatused ei ole kunagi kallid.

Teie veebisait on kujundatud otsingumootoreid silmas pidades ja teie veebisaidi laadimiskiirus on välkkiire.

Kui soovite, et teid veebis leitakse, ei tohiks otsingumootoreid ignoreerida. DIGIELU on palju kogemusi otsingumootorite optimeerimise (SEO) valdkonnas, seega peame uue veebilehe loomisel olema väga hoolikad, et see oleks kasutajasõbralik mitte ainult külastajale, vaid ka otsingumootoritele.

Enne kui Google näitab teid otsingutulemuste nimekirjas, peavad teie veebilehed vastama teatavatele kriteeriumidele.

On nii palju olulisi tegureid, mis võivad mõjutada teie otsingumootori reitinguid, näiteks:

Peate olema kindel, et teie veebidisainer teeb seda ja pakub lihtsat, hästi optimeeritud veebisaiti.

Mõned teised agentuurid ei võta veebilehe loomisel arvesse otsingumootorite nõudeid ja te peate selle eest hiljem maksma.

Teid õpetatakse, kuidas kasutada, muuta või täiendada oma veebisaiti.

Pakutakse parimaid ja lihtsamaid töövahendeid.

DIGIELU pakub kõiki parimaid veebitööriistu, et teie veebisait sobiks suurepäraselt teie ärivajadustega.

Näete ja teate alati, mida arendusprotsessi käigus tehakse.

Saadame teile regulaarselt uuendusi kogu teie veebisaidi arendusprotsessi jooksul. Saate üksikasjalikke videoid ja ekraanipilte, et saaksite näha, mida oleme pärast viimast vestlust teinud.

Kokkuvõte

Kokkuvõttes peaksid ettevõtted enne veebisaidi agentuuri valimist palju uurimistööd tegema. Odavate veebisaitide puudusi on kahjuks pealtnäha raske märgata ning need võivad hõlmata kohutavat veebisaidi kiirust, turvalisust, optimeerimist, kujundust ja palju muud. Suurepärane veebisait ei ole mitte ainult kenasti kujundatud, vaid ka optimeeritud, kiire ja turvaline. Olen kindel, et seda artiklit lugedes saate aru, miks tasub oma ettevõtte veebilehe eest rohkem maksta. Ja miks odavad saidid töötavad teie vastu ja mitte teie heaks.

Alusta projekti

Millest olete huvitatud?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blogi

IT-tööstuse ning rakenduste ja kodulehe arendamise paremaks arusaamiseks lugege meie ainulaadseid artikleid. Need artiklid sobivad suurepäraselt ettevõtetele, kes soovivad hankida kvaliteetset äriressurssi.

Vaata kõik

KKK

Kas veebilehel on garantii?

Jah! Garantii kehtib 1 aasta. Kuna kirjutame palju enda ja kohandatud koodi ning töötame enamasti WordPressi platvormil, võib pluginade värskendamine põhjustada ühildumatust meie kohandatud koodiga. Kui ühe aasta jooksul meie süül midagi katki läheb, siis parandame selle kiirelt ära.

Kui kaua võtab veebilehe loomine aega?

Tööaeg sõltub mitmetest teguritest: kas tegemist on ühelehelise veebilehega või suure veebipoega jne. Töö võib kesta ühest nädalast kuni mitme kuuni.

Mis on veebilehe ligikaudne maksumus?

Igaüks peaks mõistma, et heal tasemel veebilehekülg on investeering. Maksate veebilehe eest, mis teenib teile raha. Milleks muidu teile kodulehte vaja on? Ettevõtted investeerivad kinnisvarasse, transpordivahenditesse, mööblisse, tehnikasse, kuid kummalisel põhjusel ei investeerita veebilehe loomisesse.

Tahame selgeks teha, et heal tasemel veebilehekülg on kaasaegne ja toimiv lahendus raha teenimiseks 2022. aastal.

Heal tasemel isikliku kodulehe hinnad algavad 1 500 eurost, veebipoe hinnad 3 000 eurost. Kuid siin tasub mõelda, kui palju raha veebilehe loomine teile sisse tooma hakkab.

Mul on vaja veebilehte, kuid ma ei saa sellest midagi aru.

Me ei loo kodulehte ega anna seda kliendile lihtsalt üle, vaid me arvestame iga kliendi võimalustega.

Näide: ühel ettevõttel on terve osakond, mis tegeleb veebilehega. Pakume neile süsteemi, milles nad saavad mugavalt töötada.

Teine näide: veebipoe omanikud on eakad inimesed. Loome neile veebipoe nii, et seda oleks mugav hallata.

Mis keeltes te veebisaite teete?

Kasvõi hiina keeles. :)