Kasutame oma veebilehel küpsiseid, et pakkuda teile kõige asjakohasemat kogemust, pidades meeles teie eelistusi ja korduvaid külastusi. Klõpsates "OK", nõustute DIGIELU küpsiste kasutamisega.

Ametlik partner

Kiiruste optimeerimine – tulu kasvamine!

Kiirendage oma veebisaiti!

Tänasepäeva veebisaidi optimeerimine mõjutab otseselt seda, kui hästi otsingumootorid (Google) ja saidi kasutajad teie lehte tajuvad. Kui tööd tehakse kvaliteetselt ja vastutustundlikult, siis tunned üsna pea sihtrühma ja sellest tulenevalt ka müügi sujuvat kasvu.

Veebisaidi kiiruse mõõtmise tööriist
Veebisaidi optimeerimine – mis see on?

Veebisaidi optimeerimine – mis see on?

Veebilehe optimeerimine on teatud protsesside kompleks, mille tulemuseks on saidi hõivamine otsingumootorite (Google) kõrgeimate positsioonide poolt ja samuti saadav saidilt kasutajakogemus.

Saidi laadimiskiirus ei mõjuta ainult seda, kui kaua külastaja ootab teie saidi laadimist, kuid ka SEO optimeerimist. Tõepoolest, otsingumootorid (Google) saitide järjestamisel juba tänapäeval on hakanud arvestama lehtede laadimiskiirusega.

Kodulehel DIGIELU on võimalus tasuta tellida oma saidi analüüsi, millele vajadusel järgneb konsultatsioon olukorra parandamiseks tulevikus.

Milleks on vaja saidi optimeerimist?

Peamiseks ülesanneks on teha tööd, mis aitab teenida otsingumootorite usaldust. Pärast seda, kui teie koduleht on otsimootoriga “sõprust” loonud, seetõttu teine surub teine “sõpra” igal võimalikul viisil, tõstes tema (sõbra) reitingut ja positsiooni.

Lähtudes Google’i uuringute andmetest juhul, kui koduleht laaditakse kauem kui 3 sekundiga, siis tõenäosus on 32%, et kasutaja ei oota saidi laadimist ja lahkub sellelt. Kui indikaator ületab 5 sekundit, siis potentsiaalse kliendi kaotamise tõenäosus üle 90%.

Kuidas optimeerimine toimub?

Iga kord, kui keegi külastab teie saidi lehte, edastatakse teie saidi serveri ja külastaja brauseri vahel palju infot.

Seda infot kasutatakse veebilehe dünaamiliseks genereerimiseks. Nagu võib endale kujutada ette, külastaja ja teie saidi vahel peab liikuma palju infot. Ja see võtab aega.

Vahemällu salvestamise abil pakub teie sait veebilehe dünaamilise renderduse asemel veebilehe staatilise versiooni. Teisisõnu, selle asemel, et iga uue külastaja jaoks reaalajas veebilehte luua, hoiab teie koduleht valmis versiooni, mille saab kohale toimetada minimaalse aja jooksul.

Vahemällu salvestamine on üks tõhusamaid viise veebisaidi kiirendamiseks.

Kas optimeerimine on lihtsalt vahemällu salvestamine? Ei.

Optimeerimine sisaldab:

Miks on oluline omada kiiresti laadivat veebisaiti?

Miks on Google veebisaidi kiiruse pärast nii mures?

Järjest rohkem inimesi teostavad otsingut mobiilseadmetes. Juhul, kui töötate mobiiltelefoniga, on sageli liikvel ja kasutab kehvemat Interneti-ühendust kui lauaarvutiga töötades. Loomulikult soovib Google pakkuda kiirelt laaditavaid otsingutulemusi mobiilseadmetes kõikjal (igal pool).

Kuid peale selle, et soovite Google’ile meeldida, ootavad külastajad teie saidi kiiret laadimist, sest tänapäeval tahavad kõik oma väärtuslikku aega säästa.

Mida teha?

DIGIELU spetsialistid teostavad Teile tasuta analüüsi, mille tõttu saab täpselt selgeks, milliseid protseduure on vaja Teie veebilehega läbi viia selleks, et parandada optimeerimiskiirust ja kliendi reageeringut muuta paremaks.

Meie postituse leiate ka Zone.ee lehel!

Alusta projekti

Millest olete huvitatud?
This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Blogi

IT-tööstuse ning rakenduste ja kodulehe arendamise paremaks arusaamiseks lugege meie ainulaadseid artikleid. Need artiklid sobivad suurepäraselt ettevõtetele, kes soovivad hankida kvaliteetset äriressurssi.

Vaata kõik

KKK

Kas veebilehel on garantii?

Jah! Garantii kehtib 1 aasta. Kuna kirjutame palju enda ja kohandatud koodi ning töötame enamasti WordPressi platvormil, võib pluginade värskendamine põhjustada ühildumatust meie kohandatud koodiga. Kui ühe aasta jooksul meie süül midagi katki läheb, siis parandame selle kiirelt ära.

Kui kaua võtab veebilehe loomine aega?

Tööaeg sõltub mitmetest teguritest: kas tegemist on ühelehelise veebilehega või suure veebipoega jne. Töö võib kesta ühest nädalast kuni mitme kuuni.

Mis on veebilehe ligikaudne maksumus?

Igaüks peaks mõistma, et heal tasemel veebilehekülg on investeering. Maksate veebilehe eest, mis teenib teile raha. Milleks muidu teile kodulehte vaja on? Ettevõtted investeerivad kinnisvarasse, transpordivahenditesse, mööblisse, tehnikasse, kuid kummalisel põhjusel ei investeerita veebilehe loomisesse.

Tahame selgeks teha, et heal tasemel veebilehekülg on kaasaegne ja toimiv lahendus raha teenimiseks 2022. aastal.

Heal tasemel isikliku kodulehe hinnad algavad 1 500 eurost, veebipoe hinnad 3 000 eurost. Kuid siin tasub mõelda, kui palju raha veebilehe loomine teile sisse tooma hakkab.

Mul on vaja veebilehte, kuid ma ei saa sellest midagi aru.

Me ei loo kodulehte ega anna seda kliendile lihtsalt üle, vaid me arvestame iga kliendi võimalustega.

Näide: ühel ettevõttel on terve osakond, mis tegeleb veebilehega. Pakume neile süsteemi, milles nad saavad mugavalt töötada.

Teine näide: veebipoe omanikud on eakad inimesed. Loome neile veebipoe nii, et seda oleks mugav hallata.

Mis keeltes te veebisaite teete?

Kasvõi hiina keeles. :)